13 iulie 2022 Ziua Națională a Contabilului Român

Dragi colege & colegi,

Vă invităm să sărbătorim împreună miercuri, 13 iulie, începând cu ora 14:00, cea de-a XVIII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce va avea loc la HOTEL RAMADA PITEȘTI – Sala Diamond Ballroom.

Business… reloaded. Rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor este tema ediției de anul acesta al evenimentului desfășurat sub sloganul Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!.

La un an de la centenarul profesiei contabile reglementate în România, vom discuta despre contribuția noastră, a experților contabili și a contabililor autorizați, la dezvoltarea economică pe plan local și despre rolul important al profesiei pentru securitatea economică națională, în interes public.

Ni se vor alătura, cu această ocazie, reprezentanți ai instituțiilor și ai autorităților publice, ai mediului de afaceri și ai mediului educațional.

Dat fiind caracterul festiv al evenimentului, acesta va fi momentul oportun pentru decernarea premiilor Topului local al membrilor CECCAR.

Așteptăm confirmarea participării dumneavoastră prin completarea formularului de înregistrare, până la data de 8 iulie a.c. Ca de fiecare dată, vă reamintim că participarea la eveniment este posibilă în limita locurilor disponibile.

În cazul în care doriți să anulați confirmarea, este foarte important să ne anunțați până la data de 11 iulie a.c., pe adresa de e-mail ceccararges@ceccararges.ro, pentru a putea oferi șansa altor colegi de a lua parte la eveniment.

 

Pentru înscriere – click aici

 

Buton: Vezi programul evenimentului

 

Cu stimă,

Președintele Consiliului filialei,

Daniel Matei

Leave your comment