INFORMATII DE ULTIMA ORA

EXAMENUL DE APTITUDINI 27-29 MAI 2022

Pentru sesiunea extraordinară a examenului de aptitudini, 27 – 29 mai 2022, candidații pot depune dosarele de înscriere, pâna la data de 16.05.2022 inclusiv. Pentru a veni în sprijinul candidaților care nu au reușit să promoveze […]

Imagine
Ședința Grupului consultativ pentru Practici Mici și Mijlocii, 25-26 aprilie 2022
 

În perioada 25-26 aprilie a avut loc la sediul IFAC din New York, în sistem hibrid, a doua ședință din anul 2022 a Grupului consultativ pentru Practici Mici si Mijlociidin cadrul Federației Internaționale a Contabililor (IFAC), la care CECCAR a participat online prin intermediul reprezentantului său, Oana Nicorescu, consultant tehnic în cadrul acestui grup.

ARTICOLE FILIALA

EXAMENUL DE APTITUDINI 27-29 MAI 2022

Pentru sesiunea extraordinară a examenului de aptitudini, 27 – 29 mai 2022, candidații pot depune dosarele de înscriere, pâna la data de 16.05.2022 inclusiv. Pentru a veni în sprijinul candidaților care nu au reușit să promoveze […]

Rezultate examen aptitudini, sesiunea 25 – 27 martie 2022

  Rezultate examen aptitudini, categoria expert contabil, sesiunea martie 2022 Rezultate examen aptitudini, categoria contabil autorizat, sesiunea martie 2022 Barem examen aptitudini martie 2022, categoria expert contabil Barem examen aptitudini martie 2022, categoria contabil autorizat

Imagine
Începutul sfârșitului pentru o profesie liberală centenară. Consecințe grave asupra sistemului de justiție. Consecințe grave pentru cei 30.000 de liber-profesioniști contabili. Este cu adevărat acest demers în interes public?!


Prezentăm, în cele ce urmează, PROTESTUL membrilor CECCAR față de modul în care, prin modificarea legislației, se atentează atât la independența exercitării profesiei, cât și la autonomia acesteiafără o consultare reală a profesiei

Imagine
Adunarea Generală a membrilor Filialei CECCAR ARGEȘ

ADUNAREA GENERALA A MEMBRILOR

FILIALEI CECCAR ARGEȘ

Stimați colegi,

În ziua de 28 martie 2022, ora 15.00, la sediul filialei CECCAR ARGEȘ în sala de ședință va avea loc Adunarea generală a membrilor Filialei ARGEȘ a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, în sistem online, prin platforma zoom, cu următoarea ordine de zi:

Imagine
INFORMAȚII CU PRIVIRE LA DESFĂȘURAREA PROCESULUI ELECTORAL LA NIVELUL FILIALEI ARGEȘ

În atenția membrilor filialei CECCAR ARGEȘ

(membri care au achitat cotizațiile profesionale până la data de 28 februarie 2022 și au depus raportul de activitate inclusiv până la data de 04.03.2022)

Vă informăm că procesul de votare pentru candidatii care au fost validați pentru ocuparea unei funcții de membru în  Consiliul Filialei CECCAR ARGES și respectiv membru în Comisia de Disciplină de pe lânga Consiliul Filialei CECCAR Argeș,  se va desfășura la sediul filialei CECCAR ARGEȘ (Pitesti, Strada Constantin Brâncoveanu, Nr.4, judetul Arges), în zilele de 14 și 15 martie 2022 (luni și marți), între orele 10.00-18,00, conform Hotărârii Consiliului filialei CECCAR ARGEȘ.

Centrul de resurse informationale covid-19.ceccar.ro

Submit

BULETINE ETAF

Imagine
Noutăți fiscale europene din buletinul de știri ETAF – 2 noiembrie 2021

Reacția ETAF la dezvăluirile „Pandora Papers”

Marți, 26 octombrie, ETAF a reacționat la rezoluția Parlamentului European adoptată în sesiunea plenară la 21 octombrie, făcând apel la UE pentru a trage concluziile necesare în urma investigației „Pandora Papers”. ETAF sprijină abordarea ambițioasă stabilită în text și este de acord că evaziunea fiscală este o infracțiune penală contrară interesului general al UE și care trebuie combătută cu determinare.

BULETIN LEGISLATIV CECCAR