INFORMATII DE ULTIMA ORA

Imagine
13 iulie 2022 Ziua Națională a Contabilului Român

Dragi colege & colegi,

Vă invităm să sărbătorim împreună miercuri, 13 iulie, începând cu ora 14:00, cea de-a XVIII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce va avea loc la HOTEL RAMADA PITEȘTI – Sala Diamond Ballroom.

Imagine
Noi modificări la Codul de procedură fiscală

Executivul a aprobat, prin OUG,  o serie de modificări și completări la Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală. Prin noile reglementări instituite de actul normativ (prezentate pe larg de CECCAR Business Magazine aici

ARTICOLE FILIALA

Imagine
Termenul de depunere și conținutul dosarului de echivalare a disciplinelor programelor de masterat cu disciplinele examenului de admitere, categoria expert contabil (12 august 2022)

Termenul de depunere a dosarelor de echivalare: 12 august 2022

În vederea înscrierii directe la stagiu, cu începere de la 1 ianuarie 2023, absolvenţii programelor de masterat, pentru care există acorduri de colaborare încheiate cu CECCAR, au posibilitatea depunerii dosarelor de echivalare până la data de 12 august 2022, în cadrul filialelor CECCAR de domiciliu.

EXAMENUL DE APTITUDINI 27-29 MAI 2022

Pentru sesiunea extraordinară a examenului de aptitudini, 27 – 29 mai 2022, candidații pot depune dosarele de înscriere, pâna la data de 16.05.2022 inclusiv. Pentru a veni în sprijinul candidaților care nu au reușit să promoveze […]

Centrul de resurse informationale covid-19.ceccar.ro

Submit

BULETINE ETAF

Imagine
Noutăți fiscale europene din buletinul de știri ETAF – 2 noiembrie 2021

Reacția ETAF la dezvăluirile „Pandora Papers”

Marți, 26 octombrie, ETAF a reacționat la rezoluția Parlamentului European adoptată în sesiunea plenară la 21 octombrie, făcând apel la UE pentru a trage concluziile necesare în urma investigației „Pandora Papers”. ETAF sprijină abordarea ambițioasă stabilită în text și este de acord că evaziunea fiscală este o infracțiune penală contrară interesului general al UE și care trebuie combătută cu determinare.

BULETIN LEGISLATIV CECCAR