MEAT a lansat platforma IMM Mentor, dedicată informării, educării și interconectării antreprenorilor din România

Search in sidebar query

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a lansat platforma IMM Mentor, dedicată informării, educării și interconectării antreprenorilor din România.

Demersul a avut loc în contextul desfășurării conferinței de finalizare a proiectului „Management de calitate și performanță în cadrul MEEMA, pentru reducerea poverii administrative și dezvoltarea IMM-urilor inovatoare”, noua platformă fiind dezvoltată în cadrul acestui proiect.

Platforma IMM MENTOR pune la dispoziția întreprinderillor mici și mijlocii, start-up-urilor și scale-up-urilor o gamă vastă de resurse și informații de interes. Astfel – se menționează într-un comunicat al MEAT – noul instrument digital are inclusiv rolul de match-making între antreprenorii care doresc să-și stabilească relații de business, iar printre facilități se numără facturarea gratuită și „primul meu site”. Platforma este structurată pe 5 piloni reprezentativi pentru viața unei companii, de la educație & formare antreprenorială, finanțare, cadrul legislativ, accesul simplificat la instituțiile care gestionează relația cu mediul de afaceri, până la market place, care facilitează schimburi de experiență și networking cu alte companii, în scopul expunerii de propuneri și oferte și încheierea de parteneriate.

Citește mai mult în CECCAR Business Magazine.