Ziua Națională a Contabilului Român – 13 iulie 2020

 

 

Invitație

La 99 de ani de la înființarea organismului profesional care reprezintă și gestionează profesia contabilă în țara noastră, vă invităm să sărbătorim împreună cea de-a XVI-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce va avea loc în data de 13 iulie a.c., începând cu ora 15:00 , de această dată online, adaptat situației sociale atipice în care ne aflăm, generată de pandemia de conoravirus.

2020 aduce din nou în atenție importanța profesiei noastre pentru mediul economic, pentru societate. Contabilul, pregătit pentru viitor este subiectul care va aduce în discuție lecțiile învățate în perioada de criză – generată acum de noul coronavirus –, ce trebuie făcut în astfel de situații și ce nu trebuie făcut.

Dat fiind caracterul festiv al evenimentului, acesta va fi momentul oportun pentru decernarea premiilor Topului local al membrilor CECCAR, ocazie cu care vor fi premiați aceia dintre dumneavoastră care au obținut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată anul trecut.

Pentru a vă alătura evenimentului online, vă rugăm să completați formularul de înregistrare. Înscrierile se fac în limita numărului maxim de participanți acceptați de platforma on-line. În timp util veți primi toate detaliile necesare pentru conectare. Evenimentul se va desfășura pe Zoom.

În cazul în care nu veți mai putea participa la eveniment, vă rugăm să anunțați filiala la adresa de e-mail ceccararges@ceccararges.ro, pentru a oferi ocazia unui coleg să participe în locul dumneavoastră.

 

Ne vedem online!

 

Cu stimă,

Președintele Consiliului filialei,

DANIEL MATEI